Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012

Παζάρι βιβλίου ...

Το Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών-Βιβλιοπωλών Ελλάδος (Ε.Σ.Ε.Β.Ε.) για 20 ημέρες τον Οκτώβριο, διοργανώνει Εκποίηση - Παζάρι Βιβλίου στο εμπορικό κέντρο RIVERWEST. Το In.gr είναι χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης "Εκποίηση-Παζάρι Βιβλίου του Σωματείου Εκδοτών".Διάρκεια: Από 1 έως 20 Οκτωβρίου 2012.
Δωρεάν Parking είσοδος από λεωφόρο Κηφισού
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά 9 το πρωί έως 9 το βράδυ.
Σάββατα 9 το πρωί έως 8 το βράδυ. Κυριακή κλειστά.

Το σωματείο ΕΣΕΒΕ διοργανώνει σε ετήσια βάση στην πλατεία Κλαυθμώνος την εκδήλωση Εκποίηση – Παζάρι Βιβλίου που είναι η μεγαλύτερη εκδήλωση βιβλίου στην Ελλάδα ( όσον αφορά τον αριθμό των εκδοτών που συμμετέχουν αλλά και τον αριθμό των προσφερόμενων βιβλίων).

Εν μέσω οικονομικής κρίσης γίνονται προσπάθειες από ιδιωτικές επιχειρήσεις να πωλούνται βιβλία με εκπτώσεις. Δεν θα πρέπει να υπάρχει καμία σύγκριση με την Εκποίηση Παζάρι Βιβλίου που διοργανώνει το Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών – Βιβλιοπωλών Ελλάδος (Ε.Σ.Ε.Β.Ε.). Το σωματείο εκδοτών εγγυάται μέσω της προεργασίας που γίνεται, πως οι εκπτώσεις των βιβλίων είναι τουλάχιστον 70%. Στην εκποίηση παζάρι βιβλίου συμμετέχουν 100 εκδότες που εκποιούν 150.000 βιβλία σε τιμές που αρχίζουν από 0,50 ευρώ.

Ενδεικτικά από τα βιβλία που θα διατεθούν φέτος:
Το 50% έχει τιμή πώλησης κάτω από 3 ευρώ
ενώ το 90% των έχει τιμή πώλησης κάτω των 5 ευρώ.

Μπορείτε να βρείτε βιβλία όλων των ειδών σε απίστευτα χαμηλές τιμές. Οι εκπτώσεις των βιβλίων στην εκποίηση παζάρι αρχίζουν από 70% και σε ορισμένες περιπτώσεις φτάνουν και το 90%.
Το σωματείο που διοργανώνει την εκδήλωση ελέγχει σχολαστικά τους τίτλους και τις τιμές των βιβλίων ώστε οι εκπτώσεις να είναι πραγματικές.

Στην εκποίηση παζάρι βιβλίου 2012 θα βρει κανείς βιβλία όλων των ειδών και όλων των κατηγοριών για όλες τις ηλικίες.

Ο μοναδικός περιορισμός είναι τα βιβλία που εκποιούνται να έχουν εκδοθεί μέχρι και το 2007 και όχι αργότερα. Δηλαδή δεν υπάρχουν βιβλία που εκδόθηκαν το 2008 η το 2009.

Με ελάχιστα χρήματα μπορεί κανείς να προμηθευτεί βιβλία – δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στο ποσό η την ποσότητα αγοράς - μπορεί κανείς να προμηθευθεί ακόμη και ένα βιβλίο αξίας 0,50 ευρώ.

Σε αυτό το τεράστιο πλήθος βιβλίων είναι σίγουρο πως ο καθένας θα βρει πολλά βιβλία που τον ενδιαφέρουν και που δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί πως θα τα βρει σε τόσο χαμηλή τιμή.

Ε.Σ.Ε.Β.Ε.: Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών – Βιβλιοπωλών Ελλάδος
Μαυρομιχάλη 1, 106 79, Αθήνα, Τηλ.: 2103637426, Fax: 210 3630669
e-mail: info@esebe.gr / http://www.esebe.gr

Εμπορικό κέντρο RIVERWEST
Λεωφόρος Κηφισού 96, δίπλα από το ΙΚΕΑ.

5 σχόλια:

 1. Καλή επιτυχία!!!...
  Να περνάς όμορφα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλησπέρα Μαρία-Έλενα, εδώ είμαστε και χαίρομαι που επικοινωνούμε..Φιλάκια!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Καλησπέρα Μαρία-Έλενα. Δεν χαθήκαμε, εδώ είμαστε και χαίρομαι που επικοινωνούμε!!
  Φιλάκια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Σ' ευχαριστώ πολύ Χρυσούλα
  Φιλάκια ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Γεια σου Πασχάλη
  Και εγώ χαίρομαι πολύ που επικοινωνούμε
  Φιλάκια ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή