Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Για να είσαι ΕΣΥ καλά (συνέχεια)

Βλέποντας πόσο αγαπήσατε αυτό το κειμενό μου κάθισα και έγραψα την συνέχεια του
Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια.

kisstr.jpg 

Εσύ ήθελες να με δεις και δε καταλάβαινες τίποτα. Έκανες σα το μικρό παιδάκι που δε σου παίρνουν ένα παιχνιδάκι που είχες δει. Εγώ προσπαθούσα όσο μπορούσα να μη συμβεί αυτό άμεσα με διάφορες δικαιολογίες.
Δεν ήταν που δεν ήθελα να σε δω αλλά φοβόμουν τα συναισθηματά μου. Ήθελα να ήμουν σίγουρη πως αυτό που έκανα τη συγκεκριμμένη στιγμή ήταν το καλύτερο για μένα. Δεν είχε σχέση με το τι αισθανόσουν εσύ απλώς φοβόμουν μη γίνει κάτι και το μετανιώσω την ίδια στιγμή.
Σε όλη την ζωή μου ποτέ δε μου άρεσε να μετανιώνω για ότι είχα αποφασίσει να κάνω. Το θεωρούσα μεγάλη βλακεία να μετανιώσω για κάτι που είχες νιώσει καλά μια συγκεκριμένη στιγμή. Το μυαλό δεν έχει σχέση με την καρδιά. Η καρδιά μπορεί να σε οδηγήσει στο σωστό μια συγκεκριμένη στιγμή αλλά δε μπορεί να σου πει πως αυτό θα είναι σωστό και για κάποιο μεγαλύτερο διάστημα.
Εσύ συνέχισες να μου στέλνεις μηνύματα τόσο φλογερά που πολλές ήταν οι φορές που ήθελα να σε δω μετά μανίας. Ήξερα όμως πως δεν είχε έρθει η κατάλληλη στιγμή. Μιλούσαμε στο τηλέφωνο και παρόλο που προσπαθούσα να σου δώσω να καταλάβεις τους ενδοιασμούς μου δεν κατάφερνα τίποτα.
Ήθελες να με δεις έλεγες συνέχεια χωρίς να σε ενδιαφέρει τίποτα. Μου έλεγες πως φοβόμουν να αφεθώ αλλά δεν ήταν έτσι. Τα αισθηματά μου παρόλο που δε στα έλεγα από τις πράξεις μου ήταν φανερά. Είχα αρχίσει και σε ερωτευόμουν αλλιώς γιατί να συνεχίζω να ασχολούμαι με κάποιον που μου ήταν αδιάφορος.
Κάποια μέρα δεν άντεχα άλλο τα παραπονά σου και σου είπα πως θα βρεθούμε. Εσύ χάρηκες τόσο πολύ που δεν ήξερες τι να κάνεις. Όπως μου είπες μετά δε το πολυπίστεψες αλλά κάτι μέσα σου σου έλεγε πως θα βρεθούμε. Ετοιμάστηκα και ξεκίνησα για το μέρος της συναντησής μας. Στο μεταξύ μιλάγαμε και στο τηλέφωνο για να μην χαθούμε.
Βρεθήκαμε και μου πρότεινες να πάμε σε ένα ξενοδοχείο για να πιούμε ένα καφέ. Δέχτηκα παρόλο που έβλεπα το ψέμα πίσω απ΄τα λόγια σου. Στο δωμάτιο ήσουν πολύ τρυφερός αλλά και τόσο απόμακρος. Ήθελες να κάνουμε έρωτα αλλά όχι να σε φιλάω. Μου έλεγες Σ’ αγαπάω αλλά αισθανόμουν πως δε το πίστευες. Αρνιόσουν τα φιλιά μου λες και δεν ξέρω εγώ ποια ήμουν. Σε αισθανόμουν τόσο κοντά μου αλλά και τόσο μακριά μου.

Συνεχίζεται ...

Για να διαβάσετε την αρχή της ιστορίας πατήστε εδώ.

12 σχόλια:

  1. Με το σταγονόμετρο μας δίνεις λίγη λίγη την ιστορία, αλλά τόσο όμορφα δοσμένη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περιμένω με αγωνία το τέλος της ιστορίας....!
    Καλό μήνα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραία ιδέα να δώσεις την ιστορία σε συνέχειες... εξάπτεις τη γυναικεία περιέργεια για το τι θα γίνει μετά!!!
    Όμορφο κι αυτό το απόσπασμα, περιμένω τη συνέχεια! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ Έλλη
      Ακόμα ένα απόσπασμα έχει και τελιώνει.
      Φιλακια ...

      Διαγραφή
  4. Καλημέρα Μαρια Έλενα! Σε αναμονή και εγώ για την συνέχεια και το τέλος της ιστορίας! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ Τζίνα
      Σε λίγες μέρες θα την αναρτήσω.
      Φιλακια ...

      Διαγραφή
  5. Ε, τώρα θα περιμένουμε το τέλος της ιστορίας! Μια χαρά σε έπιασε ο συγγραφικός οίστρος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συνεχίζει πολύ όμορφα.
    Η κοπέλα αισθάνεται πως την αγαπάει.
    Ελπίζω να μην κάνει λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σ' ευχαριστώ Εβίτα
    Είναι πολύ ερωτευμένη μαζί του.
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή