Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Η συνέχεια και το τέλος της ιστορίας ...

Γεια σας ...
Παρόλο που μπήκε η άνοιξη έχουμε μουλιάσει από την πολύ βροχή
αλλά οι βόλτες στην θάλασσα δε σταματάνε ...


Συνεχίζοντας ...

Η συνέχεια και το τέλος του διηγήματος ακολουθεί:

Το διαζύγιο δρομολογήθηκε και εμείς μένουμε χωριστά. Ο πρώην άντρας μένει με την μελλοντική σύζυγο του και κάθε Σαββατοκύριακο παίρνει την κόρη του και μένει μαζί τους.
Τον εμπιστεύομαι πολύ και πολλές είναι οι φορές που μένει μαζί του και καθημερινές όταν δεν έχει σχολείο. Το σπίτι τους είναι τόσο κοντά με το δικό μας που η κόρη μου μπορεί να πάει και μόνη της αφού είναι μεγάλη κοπέλα. Η μελλοντική σύζυγος φέρεται πολύ καλά στην κόρη μου και δείχνει να την αγαπάει. Από τις συζητήσεις μας καταλαβαίνω πως την αισθάνεται σαν δικό της παιδί παρόλο που θα ήθελε να αποκτήσει και δικά της.
Εγώ δεν έχω κρατήσει κακία σε κανέναν από τους δύο και πολλές είναι οι φορές που τρώμε παρέα σαν μια οικογένεια. Αν το σκεφτείς και λογικά οικογένεια είμαστε.
Μετά απ' το διαζύγιο εγώ άρχισα να τον σκέφτομαι ακόμα περισσότερο. Συνέχισα την ζωή μου αλλά έμεινα με την απορία τι συνέβη και έπαψε να θέλει να μου μιλάει. Τον σκεφτόμουν πολύ και νοσταλγούσα τις ομιλίες μας αλλά και αυτά που έγραφε στο blog του. Δεν έμπαινα να το διαβάσω γιατί όποτε το έκανα στεναχωριόμουν περισσότερο. Έδειχνε τόσο χαρούμενος και ευτυχισμένος ανάμεσα στους φίλους του που εγώ ένιωθα παρείσακτη. Δεν ήθελα να του χαλάσω την ευτυχία και την χαρά αλλά ήθελα μια απάντηση γιατί άλλαξε. Πάνω σ' αυτό θα ήθελα να του ζητήσω συγνώμη αν έκανα κάτι που τον πείραξε ή τον έθιξε. Τον αγαπώ και θέλω μόνο να είναι καλά και ευτυχισμένος.
Ξέρω πως ποτέ δε θα την πάρω αυτή την απάντηση αλλά ήδη αισθάνομαι καλύτερα που τα μοιράστηκα όλα τα αισθήματα μου σε μια κόλλα χαρτί.
Αν ποτέ διαβάσει αυτό το κείμενο και θέλει να μου απαντήσει εγώ είμαι ανοικτή σε οτιδήποτε μου πει αλλά δεν νομίζω να το διαβάσει.
Σ' ΑΓΑΠΩ γλυκέ μου μη το ξεχάσεις ποτέ αυτό.



Για να διαβάσετε την αρχή της ιστορίας πατήστε εδώ
Για την συνέχεια πατήστε εδώ

Αυτά για σήμερα.

Σας ευχαριστώ για τα σχολιά σας.

Φιλάκια ...

4 σχόλια: