Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Το τραγούδι της Αννέττας ...

Γεια σας ...
Πέρασε και η γιορτούλα του Αγγελού μου
και τώρα περιμένουμε τα γενεθλιά του.
Ο καιρός συνεχίζει να είναι καλός
γι' αυτό και συνεχίζω τις βόλτες μου
στην όμορφη θάλασσα.


Στις βόλτες μου συνεχίζω να διαβάζω βιβλία.


Το τελευταίο βιβλίο που διάβασα είναι 
Το τραγούδι της Αννέτας της Δήμητρας Ιωάννου
από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Λίγα λόγια για το βιβλίο ακολουθούν:

Αθήνα, σήμερα 
Η Άννα παντρεύεται τον επιχειρηματία Ανάργυρο Σοφιανό, βασικό μέτοχο ενός υπερσύγχρονου ιδιωτικού νοσοκομείου, ενώ παράλληλα αντιστέκεται στην έντονη έλξη που της ασκεί ο γοητευτικός Μενέλαος. Εγκλωβισμένη σε έναν κακό γάμο, ξαφνικά αρρωσταίνει βαριά, πράγμα που προβληματίζει τον περίγυρό της. Η Άννα, ο Μενέλαος κι οι φίλοι τους έρχονται αντιμέτωποι με έναν ιατρικό κολοσσό που περιφρουρεί καλά τα μυστικά του. Κι αν οι υποψίες τους είναι αληθινές, τότε ίσως όλοι κινδυνεύουν άμεσα, μπλεγμένοι σε ένα κύκλωμα που ξεπερνά και την πιο στρεβλή φαντασία. 
Επτάνησα, 17ος αιώνας 
Ο Μέλιος Ρενέσης ερωτεύεται παράφορα την κοντεσίνα Αννέτα Οριφερίνα, όμως ο κόντες Νικηφόρος Τεμπέστας, εκβιάζοντας τον πατέρα της, καταφέρνει να τους χωρίσει. Κι ενώ οι δυο νέοι σχεδιάζουν κρυφά μια νέα ζωή μακριά, το νησί πλήττεται από μια σειρά άγριων δολοφονιών, που σπέρνουν τον τρόμο στους κατοίκους του. Ποιος είναι στ’ αλήθεια ο μυστηριώδης φονιάς και τι τον συνδέει μαζί τους; Θα καταφέρουν οι δυο νέοι να τον ξεσκεπάσουν ή θα τους σταματήσει η ζοφερή παρουσία του; Ποια είναι αυτά τα πρόσωπα από το παρελθόν που κάνουν επίμονα την εμφάνισή τους στα όνειρα της Άννας; Θα μπορέσουν να τη βοηθήσουν και να της δώσουν τις απαντήσεις που αναζητά; 
Ένα μυθιστόρημα γεμάτο αγωνία και έρωτα, ζυμωμένο σελίδα σελίδα με τις μαγικές νότες μιας μελωδίας, που τραγουδά γλυκά τον πόνο της αλύτρωτης αγάπης.

Αυτά για  σήμερα. 

Σας ευχαριστώ για τα όμορφα σχολιά σας.

Φιλακια ...




4 σχόλια:

  1. Χρόνια πολλά στον Άγγελο! Να τον χαίρεστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντα γιορτές και χαρές εύχομαι. Και πάντα βόλτες με όμορφα βιβλία να απολαμβάνεις!
    Καλό σου βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή