Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Κλεμμένα Όνειρα ...

Γεια σας ...
Ακόμα ένας λαμπερός ήλιος ξημέρωσε 
και εγώ τις βόλτες στην θάλασσα δε τις αφήνω.


Συνεχίζοντας με την καινούρια μου στήλη αγαπημένες μου τηλεοπτικές σειρές
  θα σας παρουσιάσω τα "Κλεμμένα Όνειρα".
 
  Η πραγματική ετυμηγορία για τον Δημήτρη Μαλτέζο έρχεται από την ίδια του τη μητέρα!.. Η Έλεν Τζόρνταν είναι αυτή που θα προσπαθήσει να γράψει το τέλος της τραγικής πορείας του γιου της… Μέσα σ' ένα γενικευμένο πανικό, ο Δημήτρης και ο Άρης, μεταφέρονται βαριά τραυματισμένοι στο νοσοκομείο. Πατέρας και γιος φαίνονται δεμένοι με μία τραγική μοίρα που τους οδηγεί μαζί, στο τέλος…



Η Μαρία, η γυναίκα του Άρη, ενώ αυτός χαροπαλεύει φέρνει στον κόσμο το παιδί τους. Ζωή και θάνατος παίζουν το προαιώνιο παιχνίδι τους, χλευάζοντας τις ανθρώπινες μικρότητες… Τραγικές φιγούρες μέσα σε αυτή τη συμφορά, οι δύο μητέρες, η Αλεξάνδρα και η Βίκυ, η Χρύσα αλλά και ο Σταύρος, που μετά από χρόνια αντιπαλότητας με τον αδελφό του, τον χάνει τώρα που είχαν επιτέλους συμφιλιωθεί και αγαπηθεί.


Τρεις μήνες μετά, όλα έχουν αλλάξει… Η Έλεν έχει αποφασίσει η ίδια για την τύχη της, η Βίκυ με τον Νικόλα έχουν φύγει μακριά, ανήμποροι να ξεπεράσουν τη συμφορά, η Χρύσα με τον Ρώσο, μαζί κι αγαπημένοι έχουν αφοσιωθεί σε ανθρωπιστικές αποστολές για να προσφέρουν και να ξεχάσουν.
Ο Σταύρος, για άλλη μία φορά στη ζωή του, προσπαθεί να διαχειριστεί μία μεγάλη απώλεια και μέσα από τη σκληρή δουλειά στο κολέγιο να σταθεί πάλι στα πόδια του. Η Αλεξάνδρα ζει με τον Σταύρο, τη Μαρία και το μωράκι της, στο παλιό σπίτι της Βίκυς. Όλοι τους προσπαθούν να βρουν τους ρυθμούς τους δίχως να γνωρίζουν τη νέα, μεγάλη απειλή που έχει ήδη εισβάλλει στη ζωή τους…



Ο Νότης Αργυρός, ένας νέος, έξυπνος και γοητευτικός άνδρας, είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει την περιουσία του πατέρα του, που άφησε στη δεύτερη σύζυγό του Έλεν Τζόρνταν. Όμως μετά την αυτοκτονία της Έλεν Τζόρνταν η περιουσία περνά στους νόμιμους κληρονόμους, δηλαδή στα εγγόνια της Σταύρο και Χρύσα Μαλτέζου αλλά και στο παιδί της Μαρίας. Ο Νότης Αργυρός αποφασίζει πως αυτή η αδικία πρέπει να διορθωθεί… και να πάρει αυτά που του χρωστάει η ζωή… Σύμμαχός του, η παιδική του φίλη Λήδα Παπαμάρκου, μια νέα και αρκετά γοητευτική κοπέλα, η οποία ήταν από πάντα, κρυφά ερωτευμένη μαζί του.


Ο Νότης και η Λήδα οργανώνουν μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια τα σχέδιά τους και αναλαμβάνουν δράση. Ο Νότης γνωρίζεται με τον Σταύρο με αφορμή την μαρτυρία του για τη δολοφονία του Άρη και φροντίζει να του γίνει απαραίτητος… είναι πάντα εκεί για όλα… σε κάθε πρόβλημα του Σταύρου έχει τη λύση… γνωρίζει την Αλεξάνδρα και τη Μαρία και αποφασίζει να προσεγγίσει ερωτικά τη Μαρία καθώς πιστεύει πως αυτό θα τον βοηθήσει περισσότερο. Δεν υπολογίζει όμως το κρυφό πάθος της Λήδας το οποίο κάποια στιγμή εκδηλώνεται εκρηκτικά και θα ανατρέψει τη ζωή του.

 
Η Λήδα έχει και εκείνη το δικό της σχέδιο εκδίκησης για ένα πλούσιο επιχειρηματία, τον Απόστολο Πετρίδη ο οποίος κατέστρεψε επαγγελματικά τον πατέρα της και τον οδήγησε στον θάνατο. Τον γνωρίζει και χρησιμοποιώντας τη γοητεία της τον σαγηνεύει, την ερωτεύεται και την παντρεύεται. Η μεγάλη του κόρη Μάνια, με την οποία ποτέ δεν είχε καλές σχέσεις, αντιδρά ακραία στην είδηση του γάμου. Αντίθετα η μικρή του κόρη Χαρά, πάντα ήπια και γλυκιά ίσως και λόγω της ασθένειάς της, καλοδέχεται τη Λήδα στην οικία Πετρίδη.

 
Η απειλή να αποκαλυφθεί η πραγματική ταυτότητα του Νότη στην οικογένεια, γίνεται αφορμή για το θάνατο της Αλεξάνδρας. Η αστυνομία δεν βρίσκει κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει το αντίθετο και η υπόθεση κλείνει. Η Χρύσα καταρρακωμένη από την απώλεια της μητέρας της αποφασίζει μαζί με τον Ρώσο να επιστρέψουν στην Ελλάδα. Ο Ρώσος προσπαθεί να την πείσει να μείνουν για πάντα και λίγο πριν πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις, η είδηση της επίθεσης στον καταυλισμό και η απαγωγή κάποιων παιδιών τους αναγκάζει να επιστρέψουν εσπευσμένα στην Αφρική. Εκεί καταφέρνουν να γλιτώσουν τα παιδιά και με τη βοήθεια των χρημάτων του Σταύρου οργανώνουν ένα νέο καταφύγιο. Όμως ο κίνδυνος ελλοχεύει, η Χρύσα και ο Ρώσος πέφτουν θύματα απαγωγής και ξεκινά για αυτούς ένα μαρτύριο το οποίο δεν θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν.



Η Λήδα μη μπορώντας να καταπνίξει άλλο τα αισθήματά της εκδηλώνει το κρυφό και ανομολόγητο πάθος της για τον Νότη. Η εμφάνιση όμως ενός παλιού εραστή της Λήδας και οι εκβιασμοί του ανατρέπουν τα σχέδια της. Ο Απόστολος Πετρίδης μαθαίνει για το παρελθόν της Λήδας και για την παράνομη σχέση της με τον Νότη και εκείνη τον σκοτώνει κάνοντας τη δολοφονία να φανεί σαν ένοπλη ληστεία. Παρά τις έντονες υποψίες της Μάνιας για τη εμπλοκή της Λήδας στη δολοφονία του πατέρα της, δεν καταφέρνει να αποδείξει τίποτα. Αντίθετα η σχέση της με το Σταύρο δοκιμάζεται, κουράζοντας τον με τα ξεσπάσματα της και τις διαρκείς εμμονές της. Σε αυτή την περίοδο στη ζωή του Σταύρου μπαίνει μια γοητευτική μαθηματικός, η Ελίνα Γεωργιάδου. H Μάνια το αντιλαμβάνεται και ο ψυχισμός της διαταράσσεται επικίνδυνα.



Ο Νότης πιεζόμενος από τη Λήδα που διεκδικεί να ζήσουν το έρωτα τους βρίσκει συναισθηματικό καταφύγιο δίπλα στη Μαρία και το μωρό της. Για πρώτη φορά στη ζωή του, του γεννιούνται πρωτόγνωρα συναισθήματα. Ερωτεύεται τη Μαρία, δένεται συναισθηματικά με το παιδί και νιώθει μέλος μιας πραγματικής οικογένειας. Η Λήδα δεν αργεί να το καταλάβει. Μόλις βεβαιώνεται ότι ο Νότης δεν της ανήκει, του ζητά πιεστικά να παρεκκλίνει από τα σχέδια του και να φύγουν μαζί στο εξωτερικό, με τα λεφτά του Πετρίδη. Η άρνηση του Νότη οδηγεί τη Λήδα σε ακραίες αποφάσεις τις οποίες όμως θα πληρώσει με την ίδια της τη ζωή.

 

Ο Νότης διακατέχεται από ενοχές και προσπαθεί να εξιλεωθεί φροντίζοντας τη Μαρία και το μωρό, με πραγματική αυταπάρνηση. Κι ενώ όλα δείχνουν να έχουν πάρει το δρόμο τους μια απρόβλεπτη εξέλιξη έρχεται να ανατρέψει τη ζωή του και τη ζωή όλων τους… ο Νότης συλλαμβάνεται…


 ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ: Κωνσταντίνος Λάγκος, Νίκος Πουρσανίδης, Αννίτα Κούλη, Μάξιμος Μουμούρης, Ισαβέλλα Κογεβίνα, Ορέστης Τρίκας, Γιώργος Σουξές, Κατερίνα Γερονικολού, Έλενα Ασημακοπούλου, Τζένη Διαγούπη, Σπύρος Σαραφιανός, Μυρτώ Αυγερινού, Μιχάλης Μητρούσης, Ισιδώρα Δωροπούλου, Αφροδίτη Αντωνάκη, Ανδρέας Ορφανίδης.
ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ: Ελισάβετ Μουτάφη, Ορφέας Παπαδόπουλος, Αθηνά Οικονομάκου, κ.α
SPECIAL GUEST: Αλέξανδρος Σταύρου
ΣΕΝΑΡΙΟ: Ομάδα σεναριογράφων.
Σκαλέτες: Γιώργος Κρητικός, Στέλλα Βασιλαντωνάκη.
Διάλογοι: Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Μαρία Γεωργιάδου, Μαρία Μαντή.
Επιμέλεια σεναρίων: Άννα Αδριανού, Γιάννης Μπότσης.
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ρέινα Εσκενάζυ & ομάδα σκηνοθετών
ΣΚΗΝΟΘΕΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Δημήτρης Αρβανίτης
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: ΑΝΩΣΗ Α.Ε.
Το τραγούδι των τίτλων ακολουθεί:
 KINGS - Κλεμμένα Όνειρα 
 Μουσική: Teo Tzimas - Γιώργος Αρβανίτης 
 Στίχοι: Γιάννης Ρουσσουνέλος - Δημήτρης Μπέρης 
Προβάλλεται στο Mega καθημερινά στις 19.00
Εσείς το βλέπετε;
Σας ευχαριστώ για τα όμορφα σχολιά σας.
Φιλάκια ...

1 σχόλιο: