Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Μια δυνατή φιλία συνέχεια και τέλος ...

Γεια σας ...
Φεβρουάριος πια
ένας μήνας τόσο όμορφος
αλλά τις βόλτες μου στην θάλασσα δε τις ξεχνώ.


Συνεχίζοντας το παραμύθι
Μια δυνατή φιλία.
 
Γνώρισαν αρκετά παιδιά που ήταν από την Αθήνα και αρχίσανε να κάνουν παρέα και να συζητάνε για την ζωή στην Αθήνα. Κάνοντας μπάνια, ηλιοθεραπεία και βγαίνοντας κάθε μέρα για καφέ και ποτό πέρασε ο καιρός και ήρθε ο Αύγουστος όπου θα βλέπανε που θα περνάγανε.
Είχανε πολύ αγωνία από την προηγουμένη μέρα και ξυπνώντας πήγαν κατευθείαν στο σχολείο. Είδαν στις λίστες για το που θα περνούσαν αλλά όσο και να ψάχνανε δε βρίσκανε πουθενά τα ονόματα τους. Στη αρχή ανησυχήσανε λιγάκι αλλά μετά κοιτάζοντας πιο καλά είδαν πως και οι δύο είχαν περάσει στο πανεπιστήμιο της Αθήνας στην ελληνική φιλολογία και μάλιστα πρώτες και ο Κωνσταντίνος παιδαγωγικό στο ίδιο πανεπιστήμιο. Χαρούμενοι έτρεξαν να πούνε τα νέα στους γονείς τους και τους φίλους που όλοι τους συγχαρήκανε.
Μετά απ αυτό οι δύο φοιτητριούλες νοίκιασαν μαζί σπίτι στην Αθήνα κοντά στο πανεπιστήμιο. Ο Κωνσταντίνος έμενε μαζί με κάτι συμφοιτητές του σε ένα δυάρι κοντά τους. Κάνανε πολύ παρέα στο πανεπιστήμιο πήγαιναν όποτε βρίσκανε καιρό για καφέ και συνέχισαν να βοηθάνε ο ένας τον άλλον.
Αυτή την ωραία φιλία τους την συνέχισαν  χωρίς ποτέ να του χωρίσει κανένας.



Αυτό ήτανε ...

Σας ευχαριστώ για τα όμορφα σχολιά σας.

Φιλάκια ...
 

2 σχόλια: