Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

Γλυκές ευχαριστίες ...

Γεια σας ...
Ο όμορφος και γλυκός καιρός συνεχίζεται
μαζί και με τις βόλτες στην θάλασσα.


Σε μια βόλτα μου στην θάλασσα είδα το βαν
της σοκολάτας Παυλίδη υγείας 





και θέλησα να μάθω περισσότερα γι' αυτό.Το Ταχυδρομείον Ευχαριστιών Υγείας Παυλίδη επιστρέφει


Το Ταχυδρομείον Ευχαριστιών Υγείας Παυλίδη, έχοντας δώσει πέρυσι σε χιλιάδες φίλους της πιο αγαπημένης σοκολάτας την ευκαιρία να πουν ένα «ευχαριστώ» στα δικά τους αγαπημένα πρόσωπα, επιστρέφει για να συνεχίσει τη μεγαλύτερη αλυσίδα ανταλλαγής ευχαριστιών που έγινε ποτέ!
Φέτος, όμως, δεν θα βρίσκεται σε ένα σημείο μόνο, αλλά θα κυκλοφορεί στους δρόμους της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας, καλώντας όσους θα συναντήσουν τα vans της σοκολάτας Υγείας Παυλίδη να γράψουν ένα γράμμα σε έναν δικό τους άνθρωπο. Με το σύνθημα, «Πες ευχαριστώ σε κάποιον που είναι πάντα εκεί για σένα», η ομάδα του Ταχυδρομείου θα αναλάβει και φέτος να συγκεντρώσει και να στείλει όλα τα γράμματα στους παραλήπτες τους, όπου κι αν βρίσκονται εντός Ελλάδας, χαρίζοντάς τους το πιο υπέροχο χαμόγελο.
Για άλλη μια χρονιά, η αγαπημένη μας σοκολάτα μας καλεί να κάνουμε μια ευχάριστη έκπληξη στους δικούς μας ανθρώπους, σε όλους εκείνους που καθημερινά μας ενθαρρύνουν, μας συμβουλεύουν και μας υποστηρίζουν. Σε όλους εκείνους που είναι οι «βράχοι» μας.
Το πρόγραμμα του Ταχυδρομείου Ευχαριστιών Υγείας Παυλίδη
18 Μαρτίου με 10 Απριλίου στην Αθήνα
26 Μαρτίου με 4 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη
6 Απριλίου με 10 Απριλίου στην Πάτρα
Τα vans του Ταχυδρομείου Ευχαριστιών θα κυκλοφορούν σε κάθε πόλη καθημερινά, και τα Σαββατοκύριακα, από τις 12:00 έως τις 18:00. Φυσικά, όλοι θα έχουν την ευκαιρία να ευχαριστήσουν όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα και ηλεκτρονικά. Μπαίνοντας στο https://apps.facebook.com/pavlidesthankyou/, μπορούν να φτιάξουν το δικό τους video, στέλνοντας ένα πρωτότυπο «ευχαριστώ».
Το Ταχυδρομείον Ευχαριστιών Υγείας Παυλίδη κατάφερε πέρυσι να συγκεντρώσει περισσότερα από 23.000 γράμματα, τα οποία κι έφτασαν στους παραλήπτες τους, σε κάθε σημείο της χώρας. Φέτος θα ταξιδέψει σε περισσότερες πόλεις, δίνοντας τη δυνατότητα σε ακόμα περισσότερο κόσμο να πει το δικό του «ευχαριστώ» στους αγαπημένους του.
Για περισσότερα νέα και live ενημερώσεις του Ταχυδρομείου Ευχαριστιών, μπορείτε να επισκέπτεστε τη σελίδα της σοκολάτας Υγείας Παυλίδη στο Facebook, ενώ φωτογραφίες από τις βόλτες του Ταχυδρομείου θα είναι διαθέσιμες στη σελίδα της Υγείας Παυλίδη στο Instagram.


Σας ευχαριστώ για τα όμορφα σχολιά σας.

Φιλάκια ...

6 σχόλια:

  1. Πολύ ωραία κίνηση! Δεν την γνωριζα!
    Καλη συνέχεια στη μερα μας!
    Φιλια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραία ιδέα. Κάτι είχε πάρει το αυτί μου από κάποια ραδιοφωνική διαφήμιση, αλλά δεν ήξερα επακριβώς τι κάνουν.
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στ΄αλήθεια πάρα πολύ καλή αυτή η κίνηση της σοκολάτας Παυλίδη. Τους αξίζουν συγχαρητήρια.
    Την αγάπη μου κλή μου Μαρία Έλενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή