Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Ένα παιδί για σας ... Συνέχεια 2 ...

Γεια σας ...
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας για τα γενέθλια του Άγγελου
από την θάλασσα που λατρεύω ...



Συνεχιζω σήμερα το παραμύθι μου Ένα παιδί για σας.
Όποιος θέλει να διαβάσει τα προηγούμενα
ας πατήσει παρακάτω
Αρχή
Συνέχεια 1

Αφού έκανε το μπάνιο του κατέβηκε στην κουζίνα για να ρωτήσει την Μαρίζα αν ήθελε να την βοηθήσει σε κάτι. Όμως την είδε απορροφημένη με το φαγητό και το στρώσιμο του τραπεζιού και δεν ήθελε να την ενοχλήσει. Την αγαπούσε πολύ αυτή την γυναίκα. Την αγάπησε από την πρώτη στιγμή που την είδε. Κοιτάζοντας τα μάτια της είδε την αγάπη σε αυτόν και την δημιουργία οικογένειας. Την ερωτεύτηκε ξανά την ημέρα του γάμου τους έτσι που την είδε με το λευκό της νυφικό.   Από εκείνη την ημέρα ορκίστηκε να μην τη στεναχωρήσει ποτέ. Γι’ αυτό το λόγο δεν ήθελε να την βλέπει να στεναχωριέται λόγω του παιδιού που θέλανε και οι δυο τους τόσο πολύ. Στο κάτω κάτω αν δε μπορούσαν να αποκτήσουν παιδί μπορούσαν να υιοθετήσουν. Εκατοντάδες παιδάκια βρίσκονταν στα ορφανοτροφεία γιατί οι φυσικοί τους γονείς δεν τα θέλανε.
          Από τις σκέψεις του αυτές τον διέκοψε η Μαρίζα φωνάζοντας του πως το τραπέζι ήταν έτοιμο. Πήγε στην τραπεζαρία και βλέποντας το τραπέζι αλλά και την Μαρίζα έμεινε άφωνος. Είχε μαγειρέψει τα λαζάνια μ’ ένα διαφορετικό τρόπο. Εκτός από τα λαζάνια υπήρχαν πάνω στο τραπέζι και του πουλιού το γάλα. Είχε στρώσει το καλό τραπεζομάντιλο με το καλό σερβίτσιο. Στο τραπέζι υπήρχε ένα βάζο με κατακόκκινα τριαντάφυλλα και λευκούς κρίνους. Είχε φορέσει ένα πολύ όμορφο φόρεμα που με το που την είδε σκέφτηκε πως θα την παντρευόταν αν δε το είχε κάνει ήδη. Ήταν τόσο όμορφη που αναρωτιόταν πως τα είχε καταφέρει να γίνει κούκλα αλλά και να μαγειρέψει σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.Δεν συζήτησαν για κάποιο άλλο θέμα παρά μόνο για το ταξίδι τους στην Μήλο. Η Μαρίζα ήταν πολύ ενθουσιασμένη που θα ξαναπήγαιναν στην Μήλο και αυτό φαινόταν σε ότι και να έλεγε. Του είπε για τα βιβλία που διάβασε καθώς έφτιαχνε τις βαλίτσες και πως ήθελε να επισκεφτεί το Κλίμα. Ο Άγγελος δεν είχε αντίρρηση να επισκεφτούν οποιοδήποτε μέρος την έκανε ευτυχισμένη. Τόσο ωραία τελείωσε η βραδιά και την διαδέχτηκε ένα ακόμα πιο όμορφο πρωινό που χωρίς να το καταλάβουν είχαν φτάσει στην Μήλο. Φτάνοντας στην Μήλο τους περίμενε μια έκπληξη. Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου είχε βάλει στο δωμάτιο τους μια σαμπάνια και φρούτα και όταν ρώτησαν για πιο λόγο τους είπαν για να γιορτάσουν την αγάπη τους. Η Μαρίζα είχε χάσει την μιλιά της. Παρόλα αυτά φόρεσε το μαγιό της και μαζί με τον Άγγελο κατευθύνθηκαν  στην θάλασσα για μια βουτιά.
-         Δεν είναι πολύ ωραία εδώ αγάπη μου;
-         Ναι φανταστικά είναι.
-         Που θέλεις να πάμε το βράδυ;
-         Πάμε στην Πλάκα για να κάνουμε κάποια ψώνια; Θέλω να αγοράσω κάποια πράγματα που δεν είχαμε πάρει την προηγούμενη φορά
-         Πάμε αγάπη μου. Δεν έχω αντίρρηση. Μόνο μη με ξεποδαριάσεις. Τα πόδια μου δεν αντέχουν άλλη ταλαιπωρία.


Όποιος θέλει να πάρει μέρος στην μυστική ανταλλαγή χειροποίητου στολιδιού
πληροφορίες εδώ.

Σας ευχαριστώ πολύ για τα σχολιά σας.

Φιλάκια ...

1 σχόλιο:

  1. Χαίρομαι για κάθε σου δημιουργία Μαρία. Το διάβασα, ενδιαφέρον και όμορφο και περιμένω την συνέχεια. Καλησπέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή