Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Εθνική Ελλάδος ...


Γεια σας ...
Οι όμορφες μέρες του Φεβρουαρίου συνεχίζονται
μαζί και οι βόλτες στην θάλασσα.


Συνεχίζοντας με την καινούρια μου στήλη αγαπημένες μου τηλεοπτικές σειρές
  θα σας παρουσιάσω την "Εθνική Ελλάδος"..

Ο Γιώργος Καπουτζίδης επιστρέφει μετά τις μεγάλες επιτυχίες «Σαββατογεννημένες» και «Στο Παρά Πέντε», συνεργάζεται και πάλι με τον σκηνοθέτη Αντώνη Αγγελόπουλο και υπογράφει την «Εθνική Ελλάδος»
 .

Πρόκειται για μια σπάνια, αστεία, συγκινητική και καμιά φορά ίσως και σκληρή ιστορία καταξίωσης...
Είναι η περιπέτεια μιας ετερόκλητης ομάδας γυναικών που αποφασίζουν να αλλάξουν πλήρως πορεία στη ζωή τους. Να αφήσουν πίσω τη μίζερη και βαρετή πραγματικότητα και να στοχεύσουν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου κυνηγώντας το όνειρο... Ένα όνειρο που κόντρα σ' όλες τις προβλέψεις θα τις φέρει μέχρι την κορυφή της Ευρώπης. 



Μία άνεργη μητέρα, η Νίκη, που υπήρξε κάποτε πρωταθλήτρια, και αργότερα επιτυχημένη επιχειρηματίας, βρίσκεται σε ένα σημείο της ζωής της, όπου πρέπει αποφασίσει αν για τα επόμενα χρόνια θα επιβιώσει απλώς ή αν θα ρισκάρει όλα όσα της έχουν απομείνει για να ζήσει ένα τρελό όνειρο. Και βέβαια επιλέγει το δεύτερο. Αρωγό σ' αυτή την προσπάθεια έχει την αδερφή της, Φρόσω, την πιο ατάλαντη κομμώτρια της χώρας, που ζει εγκλωβισμένη σε έναν αποτυχημένο γάμο. Οι δυο τους θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με την Φοίβη, μια από τις μεγαλύτερες σταρ της εγχώριας σόουμπιζ που έχει όμως βαρεθεί τους πάντες και τα πάντα, καθώς επίσης και με την Κύπρια Στάλλω, που ζητά απεγνωσμένα μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή της. Οι τέσσερίς τους θα ξεκινήσουν μία πορεία από το μηδέν μέχρι την επιτυχία, την ευτυχία, την καταξίωση, την ανάκτηση της χαμένης τους αξιοπρέπειας.




Η «Εθνική Ελλάδος» είναι μια ιστορία που εμπνέεται από αυτό που συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα. Μια ιστορία που βγαίνει μέσα από τις ελληνικές γειτονιές και μας θυμίζει όλα αυτά που δεν πρέπει ποτέ να ξεχάσουμε.

Πρωταγωνιστούν: Σμαράγδα Καρύδη, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Κατερίνα Παπουτσάκη
Kαι ο Γιώργος Καπουτζίδης
Μαζί τους ο Κώστας Αποστολάκης και η Μαριέλλα Σαββίδου.
Σε πρωταγωνιστικό ρόλο έκπληξη η Μίνα Αδαμάκη
Σενάριο: Γιώργος Καπουτζίδης
Σκηνοθεσία: Αντώνης Αγγελόπουλος
Εκτέλεση παραγωγής: JK Productions-Καραγιάννης

Εσείς το βλέπετε;


Σας ευχαριστώ για τα όμορφα σχολιά σας.

Φιλάκια ...

5 σχόλια:

  1. :) Χθες έγραφα στο πρόχειρο ανάρτησης για αυτή την σειρά, την άλλη εβδομάδα θα την δημοσιεύσω! Αγαπώ Καπουτζίδη και θεωρώ ότι έκανε εξαιρετικά ποιοτική δουλειά φέτος παρουσιάζοντας μια ελληνική πραγματικότητα! Καλό σαββατοκύριακο φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εγώ άρχισα να το βλέπω και μου αρέσει πολύ!!Ταυτίζεσαι ίσως και σε κάποια σημεία,πέρνεις και δύναμη,ότι όλα μπορείς να τα καταφέρεις και ποτέ δεν είναι αργά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή